Decemberborrels? Bestel een taxi!

Decemberborrels?

Decemberborrels? Bestel een taxi!

Heb jij binnenkort één of meerdere decemberborrels?

Het einde van het jaar komt er weer aan en dat betekent dat kerst en nieuwjaar er weer aankomen. Ook betekent het dat bedrijven binnenkort weet decemberborrels gaan organiseren. Ook vriendengroepen en verenigingen zullen dit ongetwijfeld organiseren. Heb jij binnenkort ook één of meer van dit soort borrels in jouw agenda staan? Dan is dat natuurlijk heel gezellig! Een decemberborrel is een goede gelegenheid om het saamhorigheidsgevoel in de laatste maand van het jaar te versterken. Vooral omdat het niet al te geforceerd voelt. Je viert namelijk met elkaar dat de feestdagen er aan komen. Maar hoe komt u eigenlijk thuis nadat de borrel is afgelopen? Heel simpel, neem een taxi!

Taxi’s zijn dag en nacht beschikbaar

Maar waarom zou je eigenlijk een taxi nemen? Als eerste is het nemen van een taxi veruit de meest flexibele manier om thuis te komen. Je kunt namelijk niet altijd met iemand meeliften. Dit kan door verschillende factoren komen. Misschien woon je niet op de route van jouw collega’s of is er geen plek meer in de auto. Het openbaar vervoer is in dit geval ook geen optie. Treinen rijden namelijk langer door dan bussen. En de laatste treinen rijden om tien voor twaalf. Taxi’s daarentegen zijn vierentwintig uur per dag beschikbaar.

Het is veel veiliger om je te laten vervoeren

Tijdens decemberborrels worden er aardig wat drankjes en cocktails geserveerd. Dan is het verstandiger om een taxi te nemen. Zo voorkom je auto-ongelukken. Na een borrel is je reactievermogen vaak tot op zekere hoogte verminderd. Dit geldt niet alleen voor automobilisten. Ook fietsen en lopen is na een borrel minder. Bovendien kunnen taxichauffeurs je voor jouw huis afzetten. Het nemen van een taxi is dus ook nog eens de veiligste optie.

Een taxi is heel simpel te bestellen

Als laatste kun je heel gemakkelijk een taxi bestellen. De dagen dat je decemberborrels hebt, bel je het taxibedrijf gewoon op. Vervolgens geef je de tijd en locatie door waar de chauffeur je op moet komen halen. Wanneer je na de borrel in de taxi stapt, geef je door waar je heen moet. Uiteindelijk betaald u de chauffeur wanneer u thuis bent. Zo komt je niet alleen veilig en gegarandeerd thuis, het is ook nog eens ongelofelijk gemakkelijk. Zo zie je maar weer! Een taxi komt altijd van pas. Vooral tijdens de feestmaand december.