De taxi als toergids

taxi
Wil jij de stad vanaf een andere manier zien of zoek je een interessante activiteit voor jouw handelspartners? Ga op taxitoer door de stad en geniet van een unieke toer. Maak gebruik van de kennis van de chauffeur en bezoek unieke gedeeltes van de stad per taxi.

Unieke plekken
Waarom zou je kiezen voor een toer per taxi als er ook genoeg andere gidsen en rondleidingen beschikbaar zijn? Misschien ben je wel bekend in een stad als bijvoorbeeld Amsterdam en wil je liever geen toeristische rondleiding. De Wallen en de Bloemenmarkt kun je bijvoorbeeld wel overslaan. Wanneer je een echte Amsterdammer als taxichauffeur hebt, kun je een hele andere kant van Amsterdam zien. Een taxichauffeur komt werkelijk overal en kent de stad als geen ander. De taxichauffeur kan jou een unieke toer geven door de stad en jou een nieuwe blik geven op de stad.

Bepaal zelf hoe lang het duurt
Wil je een korte toer door de stad of moet je op een bepaalde tijd ergens aanwezig zijn? Dan kun je bij een normale toer niet snel weggaan. Een taxitoer kan geheel op maat gemaakt worden zodat het in jouw schema past. Je kunt een toer om maat kiezen en zelf bepalen wat je graag wilt zien. Wil je bijvoorbeeld historische plekken van de stad zien? Of toch liever modere en hippe tentjes tegenkomen?

Perfect voor netwerken en vergaderen
Komen internationale zakenpartners over? Dan mag naast het onderhandelen en werken ook wel wat plezier gemaakt worden. Een persoonlijke taxitoer is dan een goede optie. Laat ze op unieke wijze kennis maken met het land. Tijdens de taxirit is er genoeg tijd om verder te praten en belangrijke zaken te bespreken. Het inhuren van een taxibedrijf voor een toer is een standaardprocedure.

Een stadswandeling maken, meevaren op een rondvaartboot of pak je toch liever de taxi voor een stadtoer? Bekijk de stad van een hele andere manier. Ga op toer met een ervaren taxichauffeur die jou de mooiste en meest bijzondere plekken van de stad kan laten zien. Heb je zelf bepaalde wensen of eisen? Dan kunnen deze meegenomen worden in de toer. Je kunt een toer helemaal op maat maken. Geniet van deze unieke service van de taxi en ga op rondreis door jouw gewenste stad per taxi.