Een dagje weg met de taxi, het kan!

Dagje weg met de taxi

Op stap met de taxi

De wereld zit vol met leuke en bijzondere dingen om te doen. Bijna iedereen is een dagjesmens of een levensgenieter. De één slentert lekker rond in winkelcentra en de ander gaat lekker naar een museum of het theater in de vrije tijd. Wist je dat je heel veel uitstapjes gewoon met de taxi kunt doen? Een dagje weg met de taxi doe je zo!

Spoorwegmuseum

Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Utrecht ligt dit museum. Op speelse wijze kom je in aanraking met de geschiedenis van de spoorwegen. Ook staan er behoorlijk veel historische treinen bewaard om te bekijken. Zo zie je hoe ze vroeger reisden in stijl en klasse. De taxi brengt je er zo heen en wacht je weer op als je terugkomt. Later kan je kan vragen of de chauffeur je af wil zetten bij één van Utrechts hipste wijnbars, Verde Marrone.

Louwman Classics

Gek op auto’s in alle vormen en maten, zolang het maar power heeft? Bij Louwman in Den Haag staan er een paar honderd, uit alle lagen van de geschiedenis en de samenleving. Kijk bijvoorbeeld hoe vroegere officieren van het Duitse leger rondreden om te imponeren en de dienst uit te maken. Aanschouw een Aston Martin DB9 die nog sneller optrekt dan de het verkeerslicht op groen springt! En als je uiteindelijk daar bent weggesleurd door je vrienden, vraag je gewoon of de chauffeur je nog even naar het strand brengt om uit te waaien en kopje koffie te drinken.

De Uitmarkt Amsterdam

Elk jaar barst de kunstwereld van Amsterdam uit haar voegen. Op verschillende plekken in de hoofdstad staan podia met een breed scala aan kunstenaars. Houd je van ballet? De taxi zet je af voor de stadsschouwburg. Toch meer in de literatuur? Opkomende schrijvers vertellen graag in hun tentje waarom jij hun boek op de plank zou moeten hebben liggen. Is muziek meer je ding? Vergeet de silent disco niet! Het mooie is, tussen al deze stands en shows kan de taxi je brengen en weer ophalen. Zo hoef je niet zelf te gaan bedenken hoe je van het Leidseplein naar het Museumplein komt, om daarna naar de Piet Heinkade te schuifelen. Een dagje weg kan met de taxi veel makkelijker en aangenamer worden.

Dit is nog maar een greep uit alle gave dingen die je kunt doen natuurlijk. Wij brengen je graag overal heen waar je dat wil. Neem vrijblijvend contact met ons op en je dag wordt onvergetelijk!