Een taxi als trouwvervoer, het gebeurt steeds vaker!

Taxi als trouwvervoer

Zeg eens ‘ja’

Hoe zie jij je grote moment voor je waarbij je ‘ja’ zegt tegen diegene met wie je voor altijd samen wilt zijn? De ene droomt van een grote jurk met een prachtig kasteel waarbij alle vrienden en familie aanwezig zijn. Anderen houden het liever lekker klein en besteden hun geld eerder aan een hun huwelijksreis. Wat je plannen ook zijn, als het moment komt wil je graag comfortabel en met stijl vervoerd worden. Een taxi als trouwvervoer is daarom helemaal in!

Stijl, klasse en looks

Natuurlijk denk je aan een taxi meteen aan een gele auto met allerlei letters en andere versieringen erop. Maar als je een taxi als trouwvervoer gebruikt, dan zorgt de taxiaanbieder er wel voor dat je een prachtige, luxe en vooral rustig ogende taxi tot je beschikking hebt. Het enige uiterlijk wat je dan aan een taxi doet denken is de bekende blauwe nummerplaat.

Gemak en comfort

Waarom steeds meer mensen kiezen voor een taxi als trouwvervoer heeft ook grotendeels met comfort te maken. Immers zijn taxi’s erop gebouwd om een passagier zo aangenaam mogelijk van A naar B te krijgen. Een laat dat B dan net een altaar zijn. De chauffeur is een echte dienstverlener. Hij of zij pakt alle bagage aan die je misschien nog bij je hebt en houdt de deur voor je open bij vertrek en bij aankomst. Zo kun jij je concentreren op wat belangrijk is: jouw dag!

Betaalbaar!

Een trouwauto huren is vaak vrij prijzig. Het grote voordeel van een taxi als trouwvervoer is dat je de auto niet perse de hele dag hoeft te huren en niet iemand hoeft te laten rijden. Je zit nergens aan vast. Je bespreekt het draaiboek van de trouwerij met de chauffeur door en hij of zij zorgt ervoor dat de taxi stipt klaarstaat waar die moet staan. Zo betrouwbaar is een taxi.

Meer dan alleen het bruidspaar

Een taxi tijdens de trouwerij is natuurlijk niet alleen voor het verse bruidspaar. Ook voor de gasten kan het een mooie uitkomst zijn om comfortabel en met klasse vervoerd te worden naar de bestemming. Ook het ophalen na de plechtigheden behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt niet alleen trouwen op een afgelegen droomlocatie een stuk makkelijker, het is ook nog eens onvergetelijk.

Het mooiste moment van je leven delen wij graag met je. Als je trouwplannen hebt, horen wij dit graag. Dan kunnen wij kijken naar alle mogelijkheden en hoe we jullie dag onvergetelijk kunnen maken!