Een taxi nemen? De 5 redenen zeggen doen!

Een taxi nemen

Hiervoor neem je de taxi

Je hebt vandaag misschien wel tien afspraken, je agenda zit helemaal vol. Een ritje in een overvolle tram kun je er nu echt niet bijhebben. Maar als je met je zakenrelatie hebt afgesproken in de binnenstad en je moet een flink eind reizen, dan is een taxi nemen een erg goede oplossing. Lees hier de 5 redenen waarom!

Veilig en vertrouwd

Omdat je op een bepaald tijdstip met de taxichauffeur afspreekt en een goede chauffeur er dan ook staat, weet je zeker dat je genoeg speling hebt om je afspraken op tijd te halen. Bovendien is de taxichauffeur gewend om zowel op de snelweg als in drukke steden te rijden. Zo kun je er van op aan dat hij of zij je veilig naar je bestemming rijdt. De auto voldoet bovendien aan de strengste eisen als het aankomt op veiligheid.

Snel en efficiënt

Taxi’s manoeuvreren altijd handig door de stad of over de snelweg. Als geen ander snappen ze hoe dat werkt. Dus ook als het heel druk is, komen zij vaak mooi op tijd op hun bestemming aan. Daar waar het openbaar vervoer soms een flinke vertraging kan hebben, is dat voor een taxichauffeur taboe. Je bespaart dus heel veel tijd.

Niet duur

Er wordt wel eens gedacht dat een taxi erg duur zou zijn. Gelukkig is die gedachte nergens voor nodig. De taxichauffeur spreekt van tevoren een tarief met je af en is helder in de prijzen. Bovendien is door de tijd die je bespaart het ritbedrag er zo uit!

Zeer handig!

Misschien wel de voornaamste reden. Want ook als je niet zakelijk reist, kan het erg handig zijn om een taxi te nemen. Op vakantie of met een dagje weg heb je bijvoorbeeld veel bagage bij je of al veel gelopen. Om die bagage nou mee het openbaar vervoer in te nemen of over straat te slepen kan erg onhandig en soms zelf onveilig zijn. De chauffeur opent de kofferbak en legt de koffers er rustig in zodat jij als passagier ontspannen achterover kunt leunen.

Zakelijk zeer voordelig

De belastingdienst kent vele fiscale voordelen als het aankomt op te declareren taxiritten. Ben je in dienst van een bedrijf of ZZP’er? Dan kun je in maart bij de belastingaangifte je slag slaan! Vergeet niet de bonnetjes of kwitanties te bewaren zodat je een en ander nog kunt aantonen.  

Bij Snelwegtaxi is gemak, service en efficiënt reizen een vanzelfsprekendheid. Neem contact met ons op en ontdek waarom een taxi nemen een zeer goed idee is!