Hé levensgenieter! Neem een taxi!

buitenland snelwegtaxi

Neem een taxi!

Geniet je lekker van het leven en ben je wat rijden betreft liever lui dan moe? Dat maakt helemaal niks uit, neem een taxi! Dé ideale manier om je van A naar B te laten brengen. Of dit nu is voor een ritje naar de luchthaven voor die langverwachte vakantie of na een avondje zakken in de kroeg. Neem een taxi en je bent zorgeloos onderweg! Wat zijn de voordelen voor jou als levensgenieter dan? Wij hebben het op een rijtje gezet.

Voordelige kilometers

Het zijn vrij voordelige kilometers als je de taxi neemt, dit kan namelijk al vanaf 0,95 cent per kilometer als je 40 kilometer aflegt! Een andere fijne bijkomstigheid als je vanaf 40 kilometer rijdt, is dat er geen tijdtarief wordt berekend. Zo hoef jij niet steeds op je klokje en de meter te kijken na die 40 kilometer.

Online reserveren

Online reserveren is tegenwoordig niet meer weg te denken voor bedrijven. Iedereen is online, iedereen bestelt online. Dus waarom zou je niet ook de taxi online willen en kunnen bestellen? Juist! Handig is het zeker. Je kunt bijvoorbeeld online reserveren bij Snelweg Taxi, dat is zo gepiept.

Keurmerk geeft een fijn gevoel

Een keurmerk is altijd fijn om te zien als je ergens een aankoop doet. Of dit nu is bij een webshop voor je nieuwe bank of voor de taxi! Als je ziet dat een taxi een keurmerk heeft, dan weet je zeker dat je bij een betrouwbaar persoon of bedrijf terecht bent gekomen. Zo heeft Snelweg Taxi het Taxi keurmerk Utrecht.

Last but not least

Last but not least, is het voornamelijk fijn aan een taxi als je een fijne en betrouwbare chauffeur hebt. Je hoort af en toe verhalen.. En dat is zonde, want dat is natuurlijk maar een klein percentage van het geheel. Zorg dat je je volgende taxirit bestelt bij een bedrijf met betrouwbaar personeel. Met een bedrijf dat betrouwbaarheid uitstraalt middels de website of het telefoongesprek.

Bij Snelweg Taxi ben je in goede handen als levensgenieter. Je wordt vriendelijke te woord gestaan, je kunt online reserveren en vanaf de 40 kilometer vervallen er heel wat kosten voor je, zoals het tijdtarief en starttarief. Hoef je alleen nog maar rekening te houden met die 0,95 cent per kilometer. Gun jezelf een fijne rit met de taxi naar je eindbestemming, met Snelweg Taxi kom je daar op een goede manier!