Lees hier hoe een taxirit puur genieten kan zijn!

Lees hier hoe een taxirit puur genieten kan zijn!

Lees hier hoe een taxirit puur genieten kan zijn!

Dat het heerlijk kan zijn om in een taxi vervoerd te worden, horen we vaak van klanten. Onze eisen rondom het aanbieden van comfort, service en een prettige rijstijl liggen erg hoog, dus is het erg aangenaam om terug te horen dat klanten hebben kunnen genieten van een rit. Zo was er onlangs een stel waar we een uitgebreide reactie van kregen. Lees hier hoe een taxirit puur genieten kan zijn:

Een warm welkom

 Lees hier hoe een taxirit puur genieten kan zijn!Het was een stel uit Utrecht die had besloten om naar een woonbeurs in Eindhoven af te reizen. In alle vroegte verscheen daar een taxi een paar minuten voor de afgesproken tijd bij hun woonhuis in Lunetten. De man en zijn Amerikaanse vrouw hadden geen bagage mee en liepen naar de luxe uitgevoerde Mercedes de chauffeur, keurig in pak, tegemoet. Deze begroette hen vriendelijk en opende het portier.

Een aangename taxirit

De chauffeur sprak een aardig mondje Engels, zodat er een fijn onderhoud plaatsvond. Het gesprek was gegaan over Portugal, waar het stel een week eerder op vakantie was geweest. Met een prettige snelheid en zonder hinder gleed de taxi naar het Beursgebouw in Eindhoven. Daar hielp de chauffeur het tweetal uit de auto en wenste hen veel plezier. Het koppel struinde de standjes op de beurs af. In de middag besloten zij in een grand café van een late lunch te genieten. Na een korte wandeling door een park was het tijd om terug te keren naar huis.

Veilig en comfortabel op weg

Op de afgesproken tijd en plek stond de taxi klaar om het tweetal terug naar huis te brengen. Moe van het vele lopen en bepakt met enkele tassen van spullen van de beurs en wat koopjes in het centrum, plofte de man en de vrouw neer op de comfortabele bank van de taxi. De man merkte op dat het ontzettend prettig is na een dag te hebben gelopen niet zelf achter het stuur te hoeven kruipen. De luxe van de auto had hun doen genieten van de rit, zorgeloos genieten van het vervoer in stilte, of soms verwikkeld in een aangenaam gesprek over het verloop van de dag. Eenmaal veilig thuisgebracht bleek het stel verrast over de schappelijke prijs. We ontvingen een dag later een uitgebreide mail over hoezeer ze van de taxirit hadden genoten.