Met de taxi gaan doe je om deze 7 redenen!

Met de taxi gaan

Met de taxi gaan

Het is laat, je komt net van een feestje en de laatste bus is duidelijk hoorbaar vertrokken van de halte terwijl jij aankwam rennen. Herkenbaar? Natuurlijk ben je niet de enige. Maar had je überhaupt niet beter het openbaar vervoer kunnen laten voor wat het is en de taxi kunnen pakken? Met de taxi gaan doe je om deze 7 redenen!

Betrouwbaar

Als je een taxi bestelt, weet je dat die komt. Hij staat er voor je op het afgesproken tijdstip en zorgt ervoor dat jij op tijd op je afspraak bent. Of dat nou een zakenrelatie is waarmee je eindelijk die deal kunt bespreken, of dat je met een maat in de stad wilt hangen. Jij bepaalt.

Veiliger kan bijna niet

De taxi is het veiligste vervoermiddel als het aankomt op persoonlijk vervoer van A naar B. Een goed taxibedrijf heeft mensen in dienst die weten hoe je je passagiers veilig door de stad manoeuvreert. Zonder gekke capriolen uit te halen natuurlijk. Met de taxi gaan wordt zo heerlijk comfortabel omdat je zelf niet zo hoeft te stressen in het drukke verkeer van de binnenstad!

Geen fratsen met geld

Taxichauffeurs mogen misschien een slechte naam hebben als het op geld aankomt, in werkelijkheid is dit totaal anders wanneer je gebruik maakt van een eerlijke service. En heb je die eenmaal ontdekt, dan wil je niets anders meer. Misschien mag een treinkaartje goedkoper zijn, bij de taxi weet je in ieder geval dat de klant koning is.

Belastingvoordeel

Gebruik je de taxi zakelijk? Vergeet niet even een kwitantie of een bon te vragen zodat je deze ritten mee kan nemen in je aangiftes! Zo wordt met de taxi gaan wel heel voordelig en zorgeloos.

Geen parkeerkosten

Wil je naar de binnenstad en heb je veel spullen bij je? Dan is de taxi een enorm handige oplossing. Als je namelijk met je eigen auto gaat betaal je je blauw aan parkeerkosten. Als je kijkt naar de grootste steden van Nederland, betaal je in het centrum al bijna evenveel per dag aan parkeerkosten als wat een taxirit kost. En dan moet je nog naar huis toe rijden. Reken dus maar uit.

Gezellig of juist rustig

Als je een kletskous bent, doet de chauffeur graag met je mee. Hij rijdt immers de hele dag rond en hoort vele verhalen. Hij heeft je dus een hoop te vertellen. Dat is natuurlijk veel leuker dan een saaie trein-of autoreis. Moet je juist nog heel veel dingen doen en heb je weinig tijd om te kletsen? Stap achterin en kom in die hyperfocus!

Snelheid

Met het openbaar vervoer doe je over een paar kilometer al gauw een uur. Nergens voor nodig! Met de taxi gaan bespaart je een hoop tijd. Wat is het bekende gezegde ook alweer? Ah, tijd kost geld.