Roadtrippen door Nederland met de taxi, vrijheid!

Roadtrippen door Nederland

Hoe wil jij op vakantie?

Ongedwongen met de wind door je haren, een gezellige reispartner die tegen je kletst en je nergens druk om maken. Dát is de essentie van een gave roadtrip. En laten we eerlijk wezen, eigenlijk droomt iedereen er wel van. Je hoeft hiervoor niet naar het buitenland. Het kan in Nederland, echt waar. Sterker nog, het hoeft niet eens met je eigen auto! Roadtrippen door Nederland met de taxi is hip en wij leggen je graag uit waarom.

Vrij van risico

De kern van een roadtrip zit hem in het ongebonden zijn. Met je eigen auto ergens heen rijden brengt toch ook bepaalde risico’s met zich mee waar je vaak aan moet denken. Voordat je op reis gaat moet je proberen die risico’s uit te sluiten of in te dekken. Als je gaat roadtrippen door Nederland met de taxi loopt de taxichauffeur het risico en heb jij de comfort met de pret. Wat dacht je dat een pechhulpdekking kost bij een brancheorganisatie? Zou je verzekering een ongeluk dekken? Dat zijn zaken waar je je dan niet druk om hoeft maken.

Je auto schrijft niet af

Natuurlijk behoud je graag de kilometers die op de teller van je auto staan. Als er één ding funest is voor de stand van je kilometers is het wel een roadtrip. Zelfs door Nederland. Want ook al is het een klein land, kun je vele kilometers maken als je van hot naar her reist. De taxichauffeur schrijft de kilometers en niet jij.

Je ziet veel meer

Ben je aan het roadtrippen door Nederland met de taxi, dan zie je veel meer dan dat je zelf achter het stuur zit. Je hebt de ruimte om om je heen te kijken omdat je niet op de weg hoeft te letten en niet hoeft te anticiperen op verkeerssituaties om je heen. Het is de ultieme ervaring.

De taxichauffeur, een gezellige kletskous

Die gezellige reispartner die je tijdens de roadtrips nodig hebt, vind je in de rol van de taxichauffeur. Natuurlijk blijft de chauffeur niet op de camping, maar tijdens de lange ritten vergezeld hij of zij je met interessante verhalen, leuke moppen of met diepe gesprekken. Achter iemand die je niet kent gaat een hele wereld aan ervaring schuil die je op die manier kunt ontdekken.

Zoek een je een taxibedrijf voor jouw ultieme roadtrip beleving? Of gewoon voor een gezellig dagje uit? Aarzel niet een neem met ons contact op. We helpen je graag verder!