Taxi: ook nuttig voor buitenlandse ritten

Met de taxi naar het buitenland?

Het idee van reizen met een taxi naar het buitenland schrikt veel mensen af. Taxi’s zijn immers duur? Als je met een taxi naar het buitenland reist, moet je dat wel flink in de portemonnee voelen, zo redeneren veel mensen. Nou, dat valt wel mee. Met Snelwegtaxi, hoe langer de rit namelijk is, hoe voordeliger het kilometertarief naar verhouding wordt. De rit naar het buitenland blijft op deze manier betaalbaar. Ideaal toch?

Voordelen van een snelwegtaxi naar het buitenland

Een taxi naar het buitenland kan in nog meer opzichten voordelig uitpakken. Het nemen van een taxi voor een rit naar het buitenland heeft naast de goede betaalbaarheid – bij Snelwegtaxi zijn vanaf 40 kilometer voordelige ritten te boeken – nog enkele andere voordelen:

    1. Ruim van tevoren reserveren is geen probleem.
    1. Naast de lage, aantrekkelijke prijs van slechts 0,95 cent per kilometer, verzekert Snelwegtaxi comfortabel vervoer in een goed onderhouden, luxe auto.
    1. Als ervaren privéchauffeur garandeer ik een ontspannen rit. Als er bepaalde wensen zijn voor onderweg, dan kunnen die gerust ruim of kort van tevoren of tijdens de rit aangegeven worden. Wil je onderweg bijvoorbeeld rustig lezen of op de laptop werken, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Klanten die van gezellig praten onderweg houden, of liever rustig een muziekje luisteren, krijgen bij mij alle ruimte om zichzelf te zijn. De wensen van de klant wensen en optimaal comfort staan bij Snelwegtaxi namelijk centraal.
    1. Op jouw taxireis naar het buitenland heb je gelukkig niet te maken met overvolle treinen, wachttijden op winderige perrons of tijdrovende reserveringen via buitenlandse vervoersbedrijven.

Vervoer vanuit midden-Nederlandbuitenland snelwegtaxi

Vervoer vanuit midden-Nederland zo geregeld bij Snelwegtaxi. Voor alle ritten vanaf 40 kilometer vanuit steden als Utrecht, Maarssen, Bilthoven, Vianen, Nieuwegein, Zeist, Bunnik en andere plaatsen biedt Snelwegtaxi snel en veilig vervoer.

Neem nu contact op en/of maak een reservering

Geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden die er zijn, boek online of neem contact op voor meer informatie. Ik help jou graag verder op weg!