Taxi goedkoper en sneller dan vliegen

taxi-goedkoper dan vliegen

Taxi goedkoper en sneller dan vliegen

Taxi goedkoper en sneller dan vliegen én ook nog eens heel comfortabel!

Een beurs in Neurenberg. Leuk, inspirerend, maar hoe kom ik daar? Zelf rijden zag ik niet zitten. Heen zal het nog wel gaan, maar na zo’n lange dag moet ik er niet aan denken. Ook mijn twee

taxi-goedkoper dan vliegen

collega’s, met wie ik samen zou gaan, dachten er hetzelfde over. De jongste van het stel stelde voor om te gaan vliegen. Maar dat vonden wij, ouderen, ook niet alles. Idioot vroeg het bed uit, alleen al omdat men twee uur van tevoren moet inchecken. En hoeveel kost dat wel niet! Dus ging ik eens rondneuzen. Zo kwam ik uit bij de taxi. En wat bleek: Taxi goedkoper en sneller dan vliegen! En ook nog eens superhandig want je wordt immers thuis opgehaald.

We kozen dus voor de taxi. We werden keurig op tijd opgehaald, gewoon bij ons thuis. Dus niks geen problemen met parkeren of wachten op het vertrek van het vliegtuig. We konden onderweg gewoon gebruik maken van onze laptops en smartphones. Er waren zelfs opladers aanwezig! En onderweg werd er ook nog even gestopt om de benen te strekken. Daarna werden we afgezet bij de beurs zelf. Hoe makkelijk wilt u het hebben?
We vertrokken diezelfde avond weer naar huis en werden keurig thuis gebracht. Niks geen stress of je het vliegtuig wel gaat halen, geen wachttijden en we kregen zelfs de kans even de reis te onderbreken voor een pauze. En omdat we niet afhankelijk waren van een vliegrooster: we hoefden ook geen hotelovernachting te regelen.

Mocht ik weer eens ergens een beurs of congres in één van onze buurlanden hebben, nou, dan weet ik het wel. Ik ga weer voor de taxi, met de vriendelijke chauffeur die me netjes daar brengt waar ik moet zijn. Met alle benodigdheden bij de hand zodat ik eventueel onderweg nog wat zaken kan doen. En vooral zonder onnodige wachttijden, die totaal geen nut hebben. En dan is het nog eens goedkoper ook! Dat is toch maar weer mooi meegenomen!
Dus ik vergeet het niet meer: Een taxi is goedkoper en sneller dan vliegen!