Trouwen met de taxi? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Trouwen met de taxi

De taxi als trouwvervoer

Als hij dan eindelijk op de knieën gaat en jij volmondig ‘ja’ hebt gezegd, moet er ineens een hoop geregeld worden. Denk aan het regelen van de ringen, papierwerk, de trouwlocatie, het feest en de uitnodiging naar je gasten! Maar heb je eigenlijk al bedacht hoe alle familie en je vrienden naar het feest toe komen? Trouwen met de taxi zorgt voor stijl en klasse en er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt vrij gemakkelijk een taxi reserveren al ver voor de trouwdatum, zodat vervoer altijd gegarandeerd is. Zeker bij exclusieve bruiloften met een wat groter budget kunnen belangrijke gasten die bijvoorbeeld slecht ter been zijn worden opgehaald door de taxi. Zo kan iedereen aanwezig zijn voor het mooiste moment van je leven. Dat is de investering dan dubbel en dwars waard.

Stijl en klasse!

Trouwen met de taxi gaat om meer dan alleen een handigheid. Het is trouwen met stijl en klasse. Denk aan versierde voertuigen en chauffeurs in smoking die speciaal voor jullie moment het logistieke plaatje van de bruiloft op zich nemen. Het feest is  al meteen bij het begin een groot succes, maar als uiteindelijk iedereen weer naar huis gaat dan kun jij als gastheer iedereens terugreis garanderen.

Gemak

Ook als alleen de bruid en bruidegom met de taxi komen en je gasten met eigen vervoer arriveren, dan kan trouwen met de taxi een enorme uitkomst zijn. Je hoeft geen auto te huren of zelf te rijden. De chauffeur zorgt ervoor dat jullie beiden op tijd aankomen. Je kunt de rit compleet in jullie schema inpassen. Eenmaal aangekomen op locatie weet iedereen meteen dat jullie er zijn want jullie aankomst is één groot feest!

Financieel voordeel

Hoe prijzig is het om zelf een auto te huren met een luxe en feestelijk uiterlijk? Een taxi huren is vaak goedkoper, want je hebt de taxi niet de hele dag nodig terwijl je een auto vaak de hele dag moet huren. Een offerte brengt al gauw duidelijkheid voor jou en je partner.

Bij ons reserveer je met gemak je vervoer voor elke gelegenheid. Want reizen met de taxi zorgt voor gemak, comfort en veiligheid. Vraag naar de mogelijkheden en maak met ons een afspraak. Tot snel!