Valentijnsdag met de taxi. Maak jij een ritje?

Valentijnsdag met de taxi

Vraag je geliefde

Met Valentijnsdag plan je vaak met je geliefde iets leuks. Een verrassing natuurlijk, als weet de ander al dat er iets te gebeuren staat. Hij of zij weet alleen nog niet wat! Een weekend Venetië, naar de film of naar een romantisch restaurant is natuurlijk een ideetje dat zeker in de smaak zal vallen. Maar hoe kom je er naartoe? Ga eens tijdens Valentijnsdag met de taxi. Gegarandeerd een succes en we leggen je uit waarom dat een topidee is!

Even een moment samen

Tijdens Valentijnsdag ben je natuurlijk het allerliefst alleen samen met je geliefde. Dan is overduidelijk dat het openbaar vervoer je niet aan die personal space gaat helpen. De taxi bestel je compleet in het geheim. De chauffeur komt aanrijden en doet de deur voor jullie open, klaar voor vertrek. Met de taxi gaan voelt bijna als een koets!

Houdt de verrassing

Soms door een bepaalde tramlijn te pakken of kaartjes te kopen naar een bepaalde halte, gaat de verrassing verloren omdat de ander al een idee heeft waar de reis naartoe gaat. De taxichauffeur speelt graag het spel met je mee en zal zijn of haar kaken over de bestemming stijf op elkaar houden. Als je voor de deur van het favoriete restaurant van je geliefde wordt afgezet, is de verrassing compleet.

Terug naar huis?

Als jullie beiden een geweldige avond achter de rug hebben is het fijn om misschien nog even ergens lekker door te zakken. Bijvoorbeeld in een cafè of een rooftopbar met adembenemend uitzicht. Je wilt niet steeds hoeven denken aan hoe je terugkomt. Want met de taxi spreek je een tijdstip af dat de taxichauffeur jullie weer komt ophalen zonder dat je in de kou hoeft te wachten. Veilig en voldaan zak je samen met je date of je geliefde op de achterbank en kletsen nog wat na. Misschien dat de chauffeur nog even vraagt hoe jullie avond was zodat je er nog even over kunt vertellen.

De rekening

Het is bijna altijd mogelijk de rekening te betalen zonder dat de ander ziet hoeveel het gekost heeft. Niets is zo vervelend als een prijskaartje op een cadeau aan te treffen. Zo is het misschien ook wat ongemakkelijk om te bepalen wie de prijs betaalt tijdens Valentijnsdag met de taxi als open en bloot wordt verteld hoeveel die is. Sommige dingen houd je liever voor jezelf.

Zoek je met Valentijnsdag een taxibedrijf dat jou en je partner een onvergetelijke rit op een onvergetelijke avond bezorgd? Aarzel niet en neem vrijblijvend met ons contact op. Tot snel!